În ultima jumătate de an, ARACIP alături de ARDOR au inițiat un demers sistematic de consultare și dezbatere, în încercarea de a seta standarde mai bune pentru aceste procese, expuse în ultimii ani la decredibilizare și implicit la non-participare. Am propus un format clar și am încurajat participarea atât a profesorilor, cât și a elevilor și părinților, în patru localități din țară.

Agenda dezbaterii:

A cincea dezbatere publică din seria ”Dezbaterilor ARACIP” va avea loc în București, pe data de 2 octombrie 2015, între orele 14.00 și 17.30, la ”Școala centrală” (Str. Icoanei Nr. 3-5), după următorul program:

14.00 – 14.30: Înregistrarea participanților

14.30 – 15.30: Recapitulare: idei și opinii rezultate din cele 4 dezbateri anterioare.

15.30 – 15.45 – Pauză de cafea

15.45 – 17.30: Dezbatere: Există, în 2015, o masă critică pentru reforma în sistemul românesc de educație?

Formatul va presupune un vot electronic la începutul și finalul fiecărei sesiuni, prezentarea în deschidere a unor date relevante asupra subiectului și posibilitatea participării tuturor celor interesați.

Pentru a putea participa la acest eveniment, vă invităm să completați următorul formular de înregistrare până pe data de 29 septembrie, urmând ca pe 30 septembrie 2015 să confirmăm înscrierea dumneavoastră, folosind adresa de email indicată.

Locurile în sală sunt limitate ! Vom aplica principiul ”primul venit”, primul servit, dar vom încerca să păstrăm și echilibrul între diferitele părți interesate.

Menționăm că toate costurile de deplasare vor fi suportate de participanți (deci, NU vor fi decontate de ARACIP).

Mă înscriu